Image




Sieć restauracji PINK SUSHI i BURRITO SUSHI w Polsce

             PINK SUSHI I SUSHI BURRITO to prężnie rozwijają się sieć restauracji i wysp gastronomicznych w Polsce.  Nasi Mistrzowie to Top One Sushi Masters w Polsce, osoby z bardzo bogatym doświadczeniem popartym szeregiem kursów i szkoleń.  Szefowie kuchni praktykowali w najlepszych restauracjach z gwiazdą Michelin w Europie oraz Azji. 

             Pink Sushi to nowy koncept gastronomiczny, który wyróżnia się nietypową formą sprzedaży i będzie rozwijany przede wszystkim w centrach handlowych. Obecnie Pink Sushi działa w dwóch lokalizacjach. Pierwsza zlokalizowana jest w Millennium Hall w Rzeszowie, funkcjonuje nieprzerwanie od 1 października 2022 r, a druga została otwarta miesiąc temu i znajduje się w Galerii Katowickiej w Katowicach.

             Nasz koncept najlepiej sprawdza się w miejscach o dużym natężeniu ruchu. Dlaczego? Ponieważ w naszych restauracjach serwujemy sushi na taśmociągu, to bardzo popularny sposób serwowania sushi zwłaszcza w Japonii. Każdy stolik ma do niego bezpośredni dostęp. Ten pomysł nie jest nowością, działa już na świecie. Naszym założeniem jest zapewnienie obsługi dla każdego stolika wyłącznie z taśmociągu. Serwujemy wszystko, od napojów po podstawowe przekąski, na taśmie.

             Sushi Burrito to format wysp gastronomicznych z nietypową ofertą, która również rozwijamy w galeriach handlowych i miejscach o dużym natężeniu ruchu. Obecnie posiadamy 3 wyspy, jedną w Rzeszowie w Galerii Rzeszów, drugą w Krakowie w Galerii Serenada a trzecią w Lubinie w Cuprum Arena.  Sushi Burrito to wyłącznie wyspy handlowe, ale bardzo starannie zaprojektowane i prezentujące się wyjątkowo atrakcyjnie, wyróżniające się na tle konkurencji. Wyspy Sushi Burrito mają 12-16 mkw. powierzchni. Istotny jest koncept monitorów na których wyświetlane są produkty.  Klient podejmuje decyzję na wyspie, wybiera pierwszy składnik główny, na przykład łososia, tuńczyka, opcję wegańską z tofu lub coś innego, następnie wybrany sos i 3 ulubione dodatki. Kucharz rozkłada ryż na norii i umieszcza wybrany składnik główny. Następnie dodaje sos i dodatkowe składniki. Cały proces odbywa się na bieżąco – kucharz przygotowuje danie na oczach klienta, zwija to w większą rolkę, która jest potem podgrzewana.  Nie jest to danie zimne ani gorące, ale przyjemnie ciepłe. Rolkę przecina się w specjalny sposób pod kątem i jest gotowe do podania. Cały proces zajmuje około 5 minut.

             Ten koncept zaczerpnięto z USA, gdzie Sushi Burrito łączy w sobie najlepsze elementy tradycyjnego sushi i meksykańskiego burrito. 

Ta harmonia smaków i konsystencji daje wyjątkowe doświadczenie kulinarne, które jest jednocześnie nowoczesne i tradycyjne. 

I co jeszcze istotne, oprócz sushi burrito, na wyspie posiadamy w ofercie standardowe zestawy sushi oraz zestawy na wynos na zamówienie. To co nas wyróżnia to także niska cena. 

NASZE LOKALIZACJE:

KATOWICE restauracja PINK SUSHI
RZESZÓW restauracja PINK SUSHI
RZESZÓW SUSHI BURRITO
KRAKÓW SUSHI BURRITO
lubin
LUBIN SUSHI BURRITO